четвер, 10 жовтня 2024 р.

Швейцарія підтримує участь українських органічних та молочних компаній у міжнародній виставці SIAL PARIS 2024



Цьогоріч Швейцарія вперше у межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) підтримує участь 11-ти українських виробників органічної та молочної продукції на Національному стенді України (Зал 1, Стенд А128). З їх переліком можна ознайомитися тут. Від Миколаївщини: Стодола, ТОВ (Миколаївська обл.) — овочі, консервація та Первомайський молочноконсервний комбінат, ПрАТ (Миколаївська обл.) — згущене молоко.

SIAL PARIS відбувається щодва роки у Франції та обʼєднує понад 150 000 провідних світових роздрібних покупців і виробників харчових продуктів з Європи, Близького Сходу, Африки та Азії.


Участь українських підприємств покликана сприяти просуванню української продукції на міжнародних ринках. Така діяльність сприятиме підвищенню впізнаваності наших органічних та молочних брендів закордоном та формуванню довіри до України, як до надійного постачальника якісної продукції з вищою доданою вартістю.

Серед перших гарних новин — український виробник снеків з натурального сиру Prime Snack (snEco) виграв SIAL Innovation 2024 Grand Prix в номінації «Молочні продукти».



Міжнародній аудиторії буде представлена українська органічна продукція, яка сертифікована відповідно до високих вимог органічного регулювання Європейського Союзу. Серед переліку: крупи, мед, борошно, пластівці, молочна продукція, овочі, консервація, ягоди, фруктові соки.



Молочні виробники представлять тверді й плавлені сири, вершкове масло та цільномолочну продукцію, згущене молоко, сирні снеки та дитяче харчування. Потужності усіх представлених на національному стенді на Sial Paris 2024 молочних компаній внесені до відповідного переліку перевірених потужностей, які мають право експорту до країн ЄС.

Чекаємо від SIAL PARIS 2024 нових експортних контрактів, корисних контактів та можливостей заявити про якісну українську продукцію світу.


Національний cтенд України на SIAL Paris 2024 організований ГС «Ю-Фуд» (Ukrainian Food Association) під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за сприяння державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», національного проєкту Дія.Бізнес, Міністерства закордонних справ України, Посольства України у Французькій Республіці, платформи Nazovni та за підтримки:

Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія);

Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.




Немає коментарів: