середа, 16 жовтня 2024 р.

Віталій Кім анонсував старт регіональної платформи «Діалог влади табізнесу»



Як раніше повідомляв начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім для комунікації бізнесу із представниками місцевої влади запрацювала регіональна платформа «Діалог влади та бізнесу». Її створили за дорученням Президента України Володимира Зеленського для оперативного розв'язання проблемних питань підприємців у кожній області та територіальній громаді на базі Конгресу місцевих та
регіональних влад.

«Формат – офлайн та онлайн. База - Миколаївська ОВА. Задача - вносити системні зміни, розв'язувати проблемні питання на всеукраїнському рівні, чути та допомагати бізнесу», – повідомив Віталій Кім.

Директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Олександр Корольов зазначив, що у межах цієї платформи щотижня будуть проходити відкриті зустрічі підприємців із представниками місцевої влади.

«На цих заходах кожен підприємець отримає можливість донести свої пропозиції щодо покращення економічного клімату в регіоні й проблемні питання, які негативно впливають на розвиток бізнесу. Відтак за результатами онлайн та офлайн-зустрічей будуть ухвалені конструктивні рішення щодо порушених під час діалогу питань», – наголосив Олександр
Корольов.

Голова Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області Володимир Євсєєв зазначив, що запуск платформи «Діалог влади з бізнесом» є дуже актуальним та своєчасним.

«Це демонстрація послідовності у підході влади до побудови європейських відносин з підприємцями. Впевнений, що завдяки такій співпраці з бізнесом ми не тільки відродимо, а й виведемо регіональний бізнес на новий рівень», – сказав Володимир Євсєєв.




Немає коментарів: