понеділок, 21 жовтня 2024 р.

Про козацьке суднобудування в музеї Миколаєва




22 жовтня об 11:00 в Миколаївському музеї суднобудування і флоту відбудеться зустріч зі судномоделістами Миколаєва в межах проєкту «Переосмислення культурно-історичної спадщини Миколаївщини в Козацьку добу: традиції козацького суднобудування та його вплив на розвиток регіону в ХV-ХVІІІ ст.», що реалізує ГО «ЦНОД «Південь»» спільно з музеєм суднобудування і флоту за підтримки Українського культурного фонду.


Це буде цікавий і захоплюючий захід, адже ви зможете не лише познайомитися, а й особисто поспілкуватися з відомими судномоделістами Миколаєва:
- Лісовенком Олегом Григоровичем;
- Постикіним Сергієм Миколайовичем;
- Кіщуком Валерієм Олександровичем.


Також на заході будуть презентовані створені ними моделі і напівмоделі козацьких човнів і суден, а також турецька галера!


Додатково команда проєкту розкаже про кожну роботу майстрів та поглибить знання про часи козаччини на нашій неймовірній Миколаївщині. «Баркас», «Дуб», «Струг», «Байдак» і «Сканвея» і не тільки вже чекають на вас у нашому унікальному музеї суднобудування і флоту!


Нагадуємо, що проєкт реалізується ГО Центр навчання і освіти дорослих "Південь" за підтримки Український культурний фонд та в партнерстві з Миколаївський обласний краєзнавчий музей, Миколаївським музеєм суднобудування і флоту Muzey Shipbuilding та Агенція розвитку Миколаєва


#запідтримкиУКФ


Немає коментарів: