неділя, 6 жовтня 2024 р.

Інформаційна атака на українців

 


Сто разів наголошено: тепер відбувається гібридна війна! 

Гаряче ненависний начальник московського Генштабу ще на початку 00-х років обґрунтував як "раша" буде воювати. Доктрину його ім'ям назвали. Інформаційний вплив в рази більше ніж атака зброєю та вибухівкою. 

Це і не помічають, чи не хочуть розуміти деякі істеричні особи, яким з декількох західних медіа протягом тижня наголосили: "час розпочинати перемовини про призупинення війни!"

В даний момент щодо України проводиться спеціальна інформаційна операція. Операцію проводять політичні еліти та спецслужби провідних західних країн. Які стали "співучасниками" російської інформаційної кампанії.  Мета спеціальної інформаційної операції - розширити вікно дискусії про припинення війни на фактичній лінії бойового зіткнення.


За останні кілька днів в рамках цієї операції з'явилися конкретні публікації у The Economist, FT, El Pais.


Одночасно з цим, російська журналістка Фаріда Рустамова опублікувала текст, в якому йдеться про те, що її, нібито, джерела у російській владі запевняють, що Путін образився на Курську операцію і тепер прийняте стратегічне рішення про повне знищення України.

Це також є частиною спеціальної інформаційної операції - показати силу Путіна, слабкість України і готовність до переговорів. В результаті, Україну підведуть до переговорів у слабкій позиції, що і є стратегічною метою комплексної операції.

Тобто?!

Гіпноз від Кашпіровського: чули про таке?

Те саме, тільки з глобальним отримувачем інформації, десь на мільярд користувачів, робить московський режим, але з різних інформаційних платформ. Завдання: змусити нас - українців зупинити спротив, піддатись бо "втомились"! 

Втомились - вороги. Від того такі шалені замовлення публікацій в західних медіа, в першу чергу для європейських отримувачів інформації...щоб українців підштовхували до замирення. 

В.Головченко, фахівець зі стратегічних комунікацій з 30-ти річним стажем.

PS

Наратив інформаційної кампанії КНР ми ще з'ясували до кінця й в рамках цієї публікації не торкались.



Немає коментарів: