середа, 23 жовтня 2024 р.

Запрошуємо на Всеукраїнський диктант національної єдності!



25 жовтня, у День української писемності та мови, відбудеться Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Початок об 11.00. 

Цьогоріч авторкою Радіодиктанту національної єдності стане Оксана Забужко, українська письменниця та есеїстка. Її найвідоміші твори: «Музей покинутих секретів» (2009) та «Польові дослідження з українського сексу» (1996). 
Читатиме текст письменник, музикант, екоактивіст і військовий Павло Вишебаба. Він мобілізувався до лав ЗСУ з початком повномасштабного російського вторгнення. Є автором книги віршів «Тільки не пиши мені про війну», виданої у 2022 році.
Приєднуйся до великої родини українців, які щорічно збираються разом, щоб відзначити День української писемності та мови! Всеукраїнський диктант національної єдності – це не лише перевірка знань, а й символ нашої єдності та підтримки рідної мови.Учасники писатимуть диктант у дружній атмосфері бібліотеки, а після цього ми обговоримо текст і вип’ємо чаю разом. Цей захід – чудова можливість відчути себе частиною великої нації та підтримати розвиток і поширення української мови. Не важливо, наскільки добре ти пишеш, головне – участь і любов до рідного слова!


Немає коментарів: