неділя, 13 жовтня 2024 р.

Українці дроноводи - сила переваги



Вчора почув від колеги з однієї вельми популярної вашингтонської газети: Америка в захваті від того як ви дронами війну ведете!

Не сперечався.

Чого вартує лише морська Вікторія на Чорному. Українські  безекіпажні катери відігнали від власних берегів багаточисельний та многотонажний ЧФ. Ну а повітряні дронові сили продовжують знищення артскладів та нафтобаз ворога в глибокому тилу. Продовження буде.

Американський журналіст, який пожив з нами під обстрілами в містах також згадав за геймерську індустрію України, та впевнений що незабаром весь світ буде грати у нову комп'ютерну гру. Українські розробники обов'язково мають випустити на світовий ринок шутер на основі реальних дій українських сил безпілотних систем (дронів)!

Цікавість до українських дронів на виставці


Так, це одна з майбутніх точок диференціації України. Ніхто в світі немає такої потужної армади дронів. А головне, Українці дуже сміливо, та ефективно нищать агресора власними засобами.

На початку жовтня вітчизняний стенд на дроновій виставці у Флориді користувався неаби якім попитом. Всі хотіли познайомитись з українськими розробками які долають реб та тисячі кілометрів. 




Не все під час війни ще можна демонструвати, але талант та несамовитість вітчизняних дроноводів, які вже майже 3 роки воюють, викликає захват та повагу. Маємо пишатись тисячами вправних операторів БПЛА. В цій війні вони творять легенду. Починалось все з догляду за ЛЕП та полями з житом/пшеницею, весільними зйомками та кіно, ну й звісно - гуртками технічної творчості школярів.

В.Головченко. 

Фото з фейсбука.



Немає коментарів: