вівторок, 17 вересня 2024 р.

За постійну підтримку захисників колектив ПАЕС відзначено військовим коїном




«Іду на ви!» - військовим коїном з такою назвою бійці Сил спеціальних операцій (ССО) відзначили колектив Південноукраїнського енергокомплекса. Монету вручили у знак подяки під час чергового передання допомоги захисникам.

Коїн “Іду на ви” символізує причетність до військового братерства. Вислів славетного князя Святослава Ігоровича у давні часи був ультиматумом про оголошення війни. У нинішніх же реаліях він став символом звитяги, мужності та шляхетності захисників, які готові зі зброєю в руках боронити Батьківщину.

“Цей коїн займатиме почесне місце у нашому музеї, де зберігаються всі пам’ятні подарунки від наших захисників. Продовжуємо працювати задля майбутньої Перемоги: ми тут, у тилу, а ви - на передовій”, - підкреслив генеральний директор Південноукраїнської АЕС В'ячеслав Стоянов.

 

Співпрацю з Силами спеціальних операцій енергетики ведуть з 2014 року, коли окупанти анексували Крим і намагались забрати інші українські території. За словами командира одного з підрозділів ССО, тоді атомники допомагали спорядженням, засобами для спостереження та ведення ближньої розвідки. З повномасштабним вторгненням росії до України потреб стало більше.

Енергетики продовжують підвищувати боєздатність підрозділів Сил спеціальних операцій FPV-дронами. Вартість нової партії - понад 384 тисячі гривень. Це частина чергового траншу одноденного заробітку, який атомники зібрали у межах акції “Допомога захисникам України”. Цього разу загальна сума зібраних коштів склала 9 млн 438 тисяч гривень.

“Західні партнери надають потужну підтримку, але цього все одно не вистачає для боротьби з масованим і потужним натиском ворога. Саме завдяки донатам звичайних людей, а також підприємств вдається тримати стрій і рухатися назустріч Перемозі”, - зазначив військовослужбовець ССО з позивним “31-й”.

Представники служби головного метролога, яким цього разу була надана честь передавати “гостинці”, не тільки подякували мужнім захисникам, але й залишили на батареях для FPV-дронів мотиваційні гасла. Хочеться вірити у те, що думки матеріальні, а мрії про Перемогу над зухвалим ворогом завдяки спільним зусиллям якнайшвидше стануть реальністю.


Управління інформації та громадських зв’язків



Немає коментарів: