четвер, 12 вересня 2024 р.

Суб'єктність України підтвердила війна


Теперішній етап російсько-української війни та зокрема допомога союзників зі зброєю "за кордони" нарешті підтвердив факт суб'єктності. Досі Пу всьому світу "продавав" як бунтівну провінцію. Тепер від Нового до старого світу ні в кого немає сумнівів у спроможності вести війну фактично за "незалежність" вже за власними кордонами. Скільки б не вигадували "кремлівці" наратив про громадянський конфлікт, 930 днів гарячої фази свідчить про запекле протистояння агресору як військом так й цивільними.

РФ все частіше відчувають те, що українці 2.5 роки відчувають. Вітчизняна зброя наносить удари навіть у Заполярних регіонах агресора, де вона ховає стратегічну зброю. Майже вся європейська частина цього колосу тепер прострілюється. Звісно, мова йде про військові цілі.

Позиція держави в світі формується багатьма чинниками: економікою, культурою, політикою, військом, зброєю. Виявляється що українці за минулі 2.5 роки запеклої боротьби з росіянами змогли рейтинг країни в світі підвищити таким чином, що тепер ні в кого сумніві на наш рахунок немає.

Дипломатія постУРСР за 3 десятиріччя була геть "лагідною", мабуть була дуже інкорпорована в "луб'янську" стайню.  Євро бюрократи це довго використовували на свій розсуд. І тільки людина зі зброєю - український воїн зробив акцент.

В.Головченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар