пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

У БАШТАНЦІ СТАРТУВАВ ПЕРШИЙ ТРЕНІНГ за програмою «Ініціатива задля сталого майбутнього»




У Баштанці стартував тренінг за програмою «Ініціатива задля сталого майбутнього»
25 жителів Баштанської громади стали учасниками тренінгу «Комплексне планування та реалізація бізнес-проєктів: від ідеї до втілення». 
Протягом трьох днів вони вивчатимуть основи маркетингу та основні підходи до комплексного планування (критерії SMART, SWOT-аналіз), розбиратимуться у тонкощах написання бізнес-плану, отримуватимуть цінні знання для успішного впровадження своїх бізнес-проєктів.
Бізнес-тренінг – не лише нові знання, а ще й фінансова вигода. Його проходження є однією з умов участі у конкурсі на отримання гранту ДО $5000 НА ВТІЛЕННЯ БІЗНЕС-ІДЕЇ.
Порадьте друзям і знайомим ВПО або місцевим жителям, які мешкають у Галицинівській чи Баштанській громаді узяти участь у програмі, - і вони отримають кошти на реалізацію своєї мрії.
У вересні заплановані ще кілька тренінгів у громадах-учасницях програми.
Зареєструватись на програму можна за посиланням:
https://forms.office.com/r/LxtVrCxCG1
Кінцевий термін реєстрації: 25 вересня 2024
Бізнес-тренінг проводиться за проєктом комплексне «Ініціатива задля сталого майбутнього: економічне відновлення та сталий розвиток через цільову допомогу постраждалим від війни громадам Миколаївської області», яку реалізовують ВГО «Українська Асоціація Центрів Підтримки Бізнесу» (УАЦПБ) спільно з IRC - International Rescue Committee.


Немає коментарів: