субота, 7 вересня 2024 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ "ЄДИСАНУ ВІД А до Я" в ОДЕСІ

 


6 вересня у культурній столиці Піденної України - Одесі у Community House відбулась публічна презентація альманаху "ЄДИСАН від Я до А", який створила команда ЕКО Березань разом із партнерами.


Презентація альманаху "ЄДИСАН від А до Я" стало фіналом проєкту «Центр культурної спадщини ЄДИСАН» та першою ластівкою подальшої презентації унікального бренду "ЄДИСАН".

Альманах став колективним продуктом таких цікавих і різнопланових особистостей як:

Oleksandr Sereda, вчений історик-османіст з Одеси, автор багатьох праць із історії Південної України, зокрема і Єдисану османських часів;

Олександр Городилов, спеціаліст УІНП : Південь.

Віктор Дробний, молодий вчений, очільник ГО "СВІТОВИД" - об'єднання краєзнавців Миколаївського району.

Іван Голтуренко, розробник GIS-Атласу "ЄДИСАН" та Олексій Сидорчук, очільник ГО " ЕКО Березань".


На презентації були присутні представники громадськості Одещини, Миколаївщини та Херсонщини.

Підчас майже двогодинної презентації лунало чимало питань, пропозицій та ідей про подальшу співпрацю щодо діяльності команди на найближчий період.

ЕКО Березань висловлює щиру вдячність персонально Вячеславу Бондарю (Bondar Vinc, Viacheslav Bondar) за сприяння та підтримку.


Працюймо далі! А далі буде... 


Світлини: Анастасія Вісленко


Команда ГО « ЕКО Березань» протягом травня – вересня реалізує Проєкт “ «Центр культурної спадщини ЄДИСАН» , що здійснюється за підтримки фонду ІЗОЛЯЦІЯ, та фонду “Партнерство за сильну Україну”, який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.


#ЄдисанЄднає



Немає коментарів: