четвер, 5 вересня 2024 р.

Очищену воду в Миколаєві відпускають мільйонами літрів


З 1 до 31 серпня мешканці Миколаєва набрали 8,9 млн літрів безкоштовної очищеної води на точках, облаштованих на базі ОКП «Миколаївоблтеплеонерго». Загалом з початку 2024 року підприємством видано майже 77 мільйонів літрів води, придатної для споживання. 


Наразі видача води населенню здійснюється на майже 80 точках у всіх районах міста. Спеціалісти ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» займаються їхнім обслуговуванням, проводять регламентні роботи та дбають, аби люди отримували виключно якісну воду, придатну для споживання.

Нагадаємо, необхідність облаштування точок роздачі виникла після навмисного підриву російськими військами водогону з Дніпра та позбавлення міста питної води.


Мешканці Миколаєва мають змогу отримувати воду в точках видачі безкоштовно з ранку до вечора.

Окрім цього, IsraAID наразі розробляє сервіс-мапу під назвою "IMMAP". Цей інструмент міститиме дані про всі точки видачі води у Миколаєві і стане у нагоді як споживачам очищеної води, так і співробітникам організацій, завдяки яким ці станції встановлені.

Загалом міжнародні гуманітарні організації передали Миколаєву 48 станцій очистки води: IsraAID RO - 12 од. (1 в процесі монтажу), Mission1040 RO - 12 од. (5 в процесі монтажу), Samaritan's purse - 16 од. (всі працюють), StopTHEWarNow - 8 од. (всі працюють).

Окрім цього, Товариство Червоного Хреста України передало 11 великих ємностей для води.

Також нагадуємо, що наразі в Миколаєві функціонує близько 180 точок видачі очищеної води, частину з яких передали міжнародні партнери.

Мапа точок роздачі очищеної води в Миколаєві.


Немає коментарів: