вівторок, 24 вересня 2024 р.

У Миколаєві пройшло відкриття нового сезону з неформальної освіти AJT Junior



У Миколаєві відбулося відкриття нового навчального сезону AJT Junior, міжнародної мережі клубів з неформальної освіти для дітей з єврейським корінням.

Освітяни клубу NOEK, який працює на базі єврейського культурного центру, обіцяють, що у цьому році дітлахи ще більше дізнаватимуться про єврейську культуру та традиції за допомогою цікавих інтерактивних занять і подій. Адже вони підготували для маленьких учасників кілька унікальних ініціатив, які зроблять цей рік особливим.



“Ми наповнені енергією та прагненням створити незабутній досвід для наших дітей. Й очікуємо, що цей рік принесе безліч нових можливостей для навчання і розвитку, де кожен учасник зможе відкрити свої таланти та знайти нових друзів”, – відзначила Марія Спиридонова, координаторка AJT Junior у Миколаєві.

Зокрема, у новому сезоні заплановані інтерактивні ігри та квести, спрямовані на розвиток командної роботи та критичного мислення, цікаві сімейні заходи, де діти разом з батьками зможуть весело і корисно проводити час, зміцнюючи родинні зв’язки. А ще на дітлахів чекають креативні майстер-класи, а також спілкування з досвідченими професіоналами з різних сфер, які ділитимуться з підлітками своїм досвідом та знаннями.


9-річна учасниця клубу Олександра Лубковська дуже радіє відкриттю нового сезона. Адже за літній час дівчинка дуже скучила за улюбленими творчими заняттями та святкуванням Шабату – традиційним єврейським святом зустрічі суботи.



"Ми часто малюємо та робимо красиві речі до єврейських свят. Це дуже захоплююче! Тут я знайшла багато друзів, а найбільше люблю, коли ми разом святкуємо Шабат", — розповідає вона.

Міжнародна мережа AJT Junior відкрилася в Україні у 2021 році для того, щоб створити для дітей простір для розвитку їхніх талантів, соціальних навичок та лідерських якостей, знайомлячись з єврейською культурою та традиціями.

Довідка:

Active Jewish Teens (AJT) Junior - це міжнародна мережа клубів з неформальної освіти для дітлахів 7-12 років, які мають активну позицію в єврейській громаді.


Більше інформації шукайте на сайті: https://www.ajt-junior.net/



Немає коментарів: