середа, 7 серпня 2024 р.

Розпочинаємо прийом фільмів на Docudays UA-2025!













22 Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться з 6 по 13 червня 2025 року. Ми шукаємо креативні документальні фільми різного хронометражу, створені не раніше ніж у 2023 році. Це фільми, які відкривають несподіваний погляд на сучасний світ, аналізують його, роблять важливий внесок у дискусію про людську гідність, свободу та рівність.

Чекаємо ваші стрічки в трьох секціях: міжнародний повнометражний конкурс DOCU/СВІТ, міжнародний короткометражний конкурс DOCU/SHORT й національний повнометражний конкурс DOCU/УКРАЇНА, де представлені документальні стрічки, створені в Україні або в копродукції з Україною, а також українськими режисер(к)ами у співпраці з іноземними компаніями-виробниками.

ПОДАТИ ФІЛЬМ МОЖНА ЧЕРЕЗ ПЛАТФОРМУ FILMFREEWAY.

Прийом та розгляд заявок на участь у конкурсних програмах фестивалю є платним. Безкоштовно можна подати фільми, вироблені в Україні або в копродукції з Україною. Детальніше про політику знижок, дедлайни подання та оплату – у регламенті. Фінальний дедлайн прийому фільмів – 22 грудня 2024 року.

Усі заявники/-ці фільмів, поданих до 22.12.2024, отримають лист на електронну пошту з результатами відбору не пізніше 15 квітня 2025 року. Це може бути офіційне запрошення до програми або відмова. Перші публічні оголошення фестивальних програм відбудуться з початку травня 2025 року.

Більше про опенкол читайте на сайті фестивалю.

Чекаємо на ваші стрічки!
Команда Docudays UA











docudays.ua facebook twitter instagram telegram

Docudays UA вул. Мала Житомирська 11 Київ 01001 Ukraine


Ви отримали цього листа, тому що підписані на розсилку docudays.ua.

Відписатися від розсилки | змінити налаштування розсилки | відкрити лист у браузері












This email was sent to slava1967@gmail.com
why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences
Docudays UA · вул. Мала Житомирська 11 · Київ 01001 · Ukraine






Немає коментарів: