середа, 7 серпня 2024 р.

Творчість місцевих майстрів на виставці




9 серпня о 16:00 у Виставковій залі ММПКіМ розпочне свою роботу виставка «На хвилях моря і степу», організаторами якої є ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь»» і ГО «Культурно-мистецька асоціація «Арт-спокуса»», які третій рік поспіль реалізують регіональні проєкти, пов’язані з популяризацією історії та культури нашого краю.

Дана виставка присвячена МИКОЛАЇВЩИНІ – благодатному краю, в якому гармонійно поєднується прохолода морських хвиль із хвилями безкрайого жовтогарячого степу. Адже це унікальне місце за своєю природою - тільки тут море пахне духмяними травами, а лани струменяться сивою ковилою від легкого подиху південного вітру. Саме тут народжуються обдаровані люди, талант яких вражає і примушує серце битися швидше.

Виставка «На хвилях моря і степу» об'єднала талановитих майстрів Миколаєва та області. Свою творчість представили як відомі митці, так і початківці, для яких даний захід став творчим дебютом. До експозиції увійшли понад 70 авторських робіт із різних видів мистецтва. Так, на виставці можна насолодитися живописними пейзажами Світлани Бойкової-Калюжної, таврійським розписом Любові Паранюк та її учениць, оригінальними писанковими прикрасами заслуженої майстрині народної творчості України Тетяни Ульянкіної, петриківським розписом Лесі Сайковської і казковими роботами Наталії Ракітіної, розкішними різьбленими тарелями Олександра Рассолова, вишитими сорочками заслуженої майстрині народної творчості України Валентини Димової та Жанни Семененко-Руських, філігранним квілінгом Тетяни Веремієнко, рушниками Аліни Доброхлоп, текстильним розписом та декоративним живописом Олени Коркішко, кольоровою графікою Оксани Давидової і не лише.

Чекаємо усіх миколаївців та гостей міста 09 серпня о 16:00 у Виставковій залі ММПКіМ за адресою: вул. Нікольська, 54. (Вхід з вулиці Соборної.)


Немає коментарів: