понеділок, 12 серпня 2024 р.

В Одесі відбудеться театральний вікенд в Зеленому театрі



Плейбек-театр – це унікальна форма театрального мистецтва, де глядачі мають можливість розповісти свої особисті історії, а актори на сцені одразу імпровізують і відтворюють їх. Це не лише спосіб самовираження, а й потужний інструмент для створення глибоких соціальних зв’язків, отримання підтримки та переживання емоцій разом з іншими.

17 серпня о 19:00 запрошуємо на перформанс плейбек-театру, де ви зможете побачити, як ваші історії оживають на сцені. Ця подія дозволить вам зануритися в атмосферу театру, що дарує глибоке емоційне очищення і взаєморозуміння.

18 серпня з 15:00 до 18:00 відбудеться майстер-клас, на якому ви зможете спробувати себе в ролі актора плейбек-театру, дізнатися більше про цей метод і, можливо, відкрити для себе нові способи саморегуляції та творчого самовираження. Це чудова нагода знайти однодумців та відчути єднання з іншими учасниками.

17 серпня о 19:00 та 18 серпня з 15:00 до 18:00, "Зелений театр", вул. Маразлієвська 1є, Парк ім. Т. Шевченка, Одеса. 
Вхід вільний за попередньою реєстрацією - посилання.

У разі повітряної тривоги захід буде тимчасово призупинено, і всі учасники разом з організаторами перейдуть до найближчого укриття. Ми дбаємо про вашу безпеку.

***Проєкт реалізується ГО "АРТ-ПЛЕЙБЕК" у співпраці з театром “Синергія” та є переможцем грантової програми Per Forma, яку здійснює платформа Kyiv Contemporary Music Days за підтримки Performing Arts Fund NL та Міністерства освіти, культури та науки Нідерландів для розвитку сектору перформативних мистецтв в Україні.


Немає коментарів: