четвер, 29 серпня 2024 р.

Гамлет Зіньківський відвідає Одесу в рамках промо-туру українського фільму “Обережно! Життя триває”





Відомий харківський стріт-арт художник Гамлет Зіньківський представит документальну стрічку про деокупацію Ізюму, в якій пропонує подивитись на місто через його творчість та познайомитись з місцевими мешканцями.

Прем’єра документальної стрічки “Обережно! Життя триває” режисера Антона Штуки відбулась в національній програмі Одеського міжнародного фестивалю-2024.

1 вересня в Єврейському культурному центрі Beit Grand відбудеться спецпоказ фільму в Одесі. Після показу заплановано Q&A сесія з Гамлетом Зіньківським і режисером фільму Антоном Штукою. Показ стрічки супроводжуватиметься збором коштів на ремонт автівки для Сил Оборони. Вхід – вільний донат.
Стрічка “Обережно! Життя триває” розповідає про подорож харківського стріт-арт художника Гамлета Зіньківського, до звільненого міста Ізюм, що в 60 км від лінії фронту. Художник малює свої роботи на вулицях зруйнованого під час російської окупації міста і спілкується з місцевими мешканцями. Один із них Володимир, місцевий, що втратив половину родини під час обвалу будинку. Взаємодія та спостереження за роботою художника надихають Володимира почати змінювати своє життя. Гамлет зустрічає різних людей, бачить їх повсякдення, їх стан, чує їх історії, відчуваючи гостроту їх травм навіть через рік після звільнення. “Обережно! Життя триває” це унікальний портрет зруйнованого окупацією міста, розказаний через історії місцевих жителів і філософські роздуми вуличного художника.

Початок події: 17:00, 1 вересня
Місце: Єврейський культурний центр Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

Вхід за реєстрацією + вільний донат на ремонт автівки для Сил Оборони

Реєстрація на показ обов’язкова!
Підтримати збір можна тут

В Одесі покази відбуваються за підтримки ініціативи “Кіномісія” від громадської організації “Культпросвіт”.

тел: 0970722868, 0674529352;



Немає коментарів: