пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

Оперний сезон відкрито


4 серпня - гранд-концерт, що присвячений відкриттю 215-го театрального сезону! Яскраве, насичене, розмаїте за своєю програмою, складом артистів та голосів видовище. Цього вечора для вас - усі найкращі творчі сили театру: провідні солісти опери, хор та оркестр. 
Відразу три диригенти - три маестро, три різні стилі та темпераменти постануть за диригентським пультом Одеської опери! Ми представимо вам найпопулярніші, найулюбленіші творіння європейської та вітчизняної класичної музики. Верді та Бізе, Вагнер і Масканьї, Оффенбах та Легар, наші українські корифеї – Бортнянський, Лисенко, Данькевич, Кос-Анатольський, Майборода – все у концертній програмі «Оперні шедеври»!

За дві години, проведені в Одеській опері на цьому святі музики, ви переживете бурю непересічних емоцій, які обов’язково заберете із собою у новий, 215-й театральний сезон!

Тож, 4 серпня о 17.00 зустрічаємося в самому серці Одеси, в нашому улюбленому театрі і разом розпочинаємо новий театральний сезон! Квитки – у касах театру та за посиланням 


Немає коментарів: