середа, 28 серпня 2024 р.

"Пісні Полісся" на "Мельпомені Таврії" у Миколаєві




В рамках Міжнародного фестивалю "Мельпомена Таврії" на сцені Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії 12 вересня 2024 о 18:00 відбудеться показ вистави Малого театру "Пісні Полісся".
Встигніть придбати квитки за посиланням https://widget.kontramarka.ua/widget267.../widget/show/19933
Що потрібно знати про майбутню премʼєру Малого театру «Пісні Полісся».
Пʼєсу написала сучасна українська популярна драматургиня Людмила Тимошенко. До речі, в нашому репертуарі є вистава «Зальот». Це перше сценічне втілення тексту авторки. «Пісні Полісся» – це майже тру крайм. В основі пʼєси – реальні моторошні історії, що траплялися в Овручі та навколишніх селах впродовж 20 століття, інтерпретовані авторкою.
В процесі підготовки вистави уся команда вирушила в експедицію на Полісся. Актори переймали місцевий говір, пройматися колоритом та надихалися на репетиційний процес. Також у виставі будуть використовуватися відеоматеріали, відзняті в експедиції, глядачі побачать реальні локації, де відбувалися події пʼєси.
Оскільки вистава складатиметься з кількох окремих історій, наша команда намагається підібрати до кожної свій ключ. Глядачів чекає калейдоскоп стилів, атмосфер і засобів виразності.
Режисер вистави Дмитро Весельський обрав цей текст для постановки ще до війни. З різних причин робота над виставою відкладалася. 


Немає коментарів: