субота, 27 липня 2024 р.

В Парижі на Сені відкрили олімпійські ігри



Видовищно й креативно у столиці Франції відкрились Олімпійські ігри. Не на стадіоні, як зазвичай, а на річці, що тече скрізь центр Парижу.

Дуже символічно й нестандартно. Людство сотні тисяч років селиться біля річок, щоб потім потрапляти в моря й океани. Варто згадати, що трохи нижче Миколаєва по течії Буга за 4500 років до Різдва Христового вже був

поліс Ольвія. Розкоп гімнасії - спортивного об'єкта тут археологи зробили чи не сто років тому. 

Для миколаївської спортовки Ольги Харлан - це 5 олімпіада. З 16 років вона змагається на найвищому спортивному форумі сучасного світу. Побажаємо успіхів у Парижі. 

Їх обов'язково зафіксує медійниця Юля Філімон з Суспільного Миколаїв, яка теж на Олімпіаді, но чекає свого чоловіка з ворожого полону.

Світова спільнота на нашому боці, а тому прапора та спортсменів країни-агресора РФ на Олімпіаді немає. Розкажіть бабкам в Костромі - чому! Бо в їх молодості був Афганістан, і на олімпіаду до Лос-Анджелесу совєтів як й "московитів" у 2024-му притомні люди не пустили.

Мріємо, що миколаївці, за допомогою нащадків вікінгів відродять своє місто. А плоди праці нашої громади - кораблі, підуть в океан. А головне - повернуться!

В.Головченко.



Немає коментарів: