середа, 10 липня 2024 р.

Петиція за відставку міністра Лісового та його заступників




Прошу підписати петицію за відставку міністра освіти Оксена Лісового: https://petition.kmu.gov.ua/petitions/6720
Написав Миколаївський підприємець й науковець, а тепер - військовий ЗСУ Дмитро Удовицький.

Освітяни і без того знають, що так як при ньому, ще ніколи не руйнувалася галузь освіти безглуздими наказами і імітацією діяльності.
Вчителі кажуть, що за часів Табачника легше було. Для інших поясню. Оксен Лісовий це та людина, що:

Ініціювала знищення технічних спеціальностей "Суднобудування", "Авіаційна та ракетно-космічна техніка та інших". Як вважаєте – нам ці спеціальності потрібні?

Його було піймано на плагіаті при захисті дисертації. Дядьку тупо вкрав чужу роботу. Після того як його викрили, сказав: "Ну ладно, забирайте ваш науковий ступінь, не дуже і потрібно було". Стопе! А що так можна було? А де відповідальність?

Ще про нього кажуть, що він видатний військовий. Ну патріот, розумієте? Що кажуть про шахраїв, щоб прикрити їх злочини? Прочитайте на Вікіпедії, там написано, що Лісовий "добровольцем пішов на фронт у складі ДФТГ 95-ї окремої десантно-штурмової бригади".

Ну чи не лев цей тигр? Ось тільки ніколи не існувало в природі ніякого ДФТГ 95-ї ДШБ. Прочитайте закон – ДФТГ підпорядковуються найближчому батальйону ТРО. Це геть інше командування і підпорядкування. Тобто чувак засвітився у війську, покрутився у пікселі, пофоткався і поїхав додому. Йому навіть пофіг щоб складно брехати - хіба ті люди розберуться? Ось, фотки з автоматом жеж є.

Він точно "пішов на фронт"? 
Ті хто пішов на фронт – досі там або в землі, або поранені звільнилися. ЗСУ нікого не відпускає. Запитайте у професора Бондаренка, директора Кораблебудівного інституту – чому він досі не на рідній кафедрі? 

Як і тисячі інших науковців, чиє життя Лісовий зараз знищує, ліквідуючи їх спеціальності, поки хлопці дійсно воюють.

Не можна піти на фронт, а потім сказати – "я передумав". Але Оксену це вдалося.

Прошу підписати петицію за відставку міністра освіти Оксена Лісового: https://petition.kmu.gov.ua/petitions/6720


Немає коментарів: