пʼятниця, 12 липня 2024 р.

Росія та росіяни перевершили Третій Рейх




Пост не про емоції, а скоріше про один цікавий факт. Цивільні німці в більшості не знали нічого про "табори смерті", як і воїни Вермахту чи Ваффен СС (не плутати з організацією СС, яка засуджена Нюрнбергом).

Німці жили в добу, коли не було інтернету чи тим паче Телеграму. Тому, вони отримували інформацію сарафаним радіо чи з офіційних джерел, як газети, радіо, кіно і тп. 
Це давало колосальні ресурси в руки пропаганди і Геббельс користувався цим на повну.

Нацисти зняли цілий фільм “Фюрер дарує євреям місто” та купу відеороликів з щасливими жителям таборів. В результаті чого, населення Німеччини було впевнено, що геноциду немає. Тому, на картинці до посту воїни Вермахту дивлячись кадри з "таборів смерті" закривають руками очі в страху усвідомлюючи всю суть режиму за який вони проливали кров.

У росіян сьогодні повний доступ до всіх ресурсів. Навіть, Шарій опублікував відео (але хитро не підписав), де ракета прямо влучає в дитячу лікарню Охматдит. 
Себто, росіяни чудово бачать свої злочини і знають про них. Їм відомо, що РФ б'є по дитячим лікарням саме тому, вони перевершили Третій Рейх і є головним злом в історії Європи.

Росія набрала стільки проблем, що нам не вистачить попкорну насолодитись тим, як вони в майбутньому будуть один-одного нищити.

Найголовніше, що нам потрібно знати, завдяки ЗСУ ми встояли та зберегли державу, далі все буде залежати від кожного з нас.



Немає коментарів: