пʼятниця, 5 липня 2024 р.

Кочубеївська громада на Херсонщині отримала автобус



Завдяки програмі DOBRE, Кочубеївська сільська громада Беріславського району  отримала сьогодні новенький автобус ЕТАЛОН. В ньому передбачено місця для людей похилого віку, зручно буде користуватися людям які перебувають в інвалідних візках, молодим мамам з дитячими візочками, є можливість зарядити мобільні телефони.

Після здійснення реєстрації, автобус курсуватиме між населеними пунктами громади так, щоб жителі сіл, до яких не заїжджає соціальний автобус сполученням Кривий Ріг-Орлове, могли скористатися цим маршрутом. Також буде можливість доїхати до центру громади, нарешті ми зможемо організовувати нерегулярні пасажирські перевезення за потребою наших жителів. Повідомила в соцмережах Кочубеївська сільська військова адміністрація.

Про графік руху автобуса та умови користування ним повідомимо згодом.

Висловлюємо найщиріші слова вдячності  Програмі DOBRE, адже це вже другий автобус який вони закуповують та передають нашій громаді. Проблема із транспортним сполученням між населеними пунктами громади у нас існувала і до війни, а зараз вона є особливо гострою. В 2021 році був закуплений автобус та під час окупації, в березні 2022 року, він був викрадений російськими «асвабадітєлями». Незважаючи на це, розуміючи нашу проблему, програма DOBRE знову прийшла нам на допомогу. 

Дякуємо програмним спеціалістам, особисто керівнику Брайану Кемплу, всьому американському народу, за щиру підтримку України в ці тяжкі часи.



І дуже символічним є те, що ми отримали цей автобус саме 4 липня, День незалежності США-національне свято американського народу на згадку про прийняття Декларації незалежності 4 липня 1776 року, й надсилаємо з Херсонщини свої палкі вітання з нагоди цього свята💙💛

З програмою DOBRE-дійсно завжди добре! 🇺🇸🇺🇦.




Немає коментарів: