1983 році кулінарна оглядачка Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети і публікувався там протягом шести (!) років.
редактори потім вирішили, що достатньо.
і полетіли листи-обурення. мовляв, як вони могли припинити публікувати рецепт найпопулярнішого в світі пирога ))
«щоб протистояти обуренню читачів, — написала Буррос кілька років по тому, — рецепт був надрукований більшим шрифтом, ніж зазвичай, з переривчастою лінією навколо, щоб стимулювати людей вирізати його і повісити, скажімо, на холодильник».
…
оригінальний рецепт був розписаний в пропорції. цей в грамах від блогерки Віки Киктенко.
отож продукти вказую в тій послідовності, як змішуються
вершкове масло 110 гр
цукор 150 гр
2 яйця
борошно 150 гр
розпушувач 1 чл
кориця 1 чл
дрібка солі
сливи 12 шт
цукор і кориця 1 чл, щоб посипати пиріг перед запіканням
температура - 180.
час приготування - 40 хв.
якщо ще не пекли – повірте, це найлегший спосіб пригостити і пригоститися.
С.Стрєтович.
Немає коментарів:
Дописати коментар