пʼятниця, 26 липня 2024 р.

Миколаївська промоутерка моди не "загубилася" й у Лондоні




До дня незалежності України спільнота UA in UK Community та Volkova PR&Fashion Agency проводить черговий масштабний культурний захід - арт-виставку «Independent» - з 1 по 11 серпня, при підтримці бізнес-центру Devonshire Square.
Крім знайомства з роботами українських художниць, гостей заходу очікують різноманітні активності та
pop-up українських брендів:
* жіночий одяг та прикраси від @ufd.london
* літня жіноча колекція від @in_transparent
* прикраси від @kolo_magic
* жіночий етно-одяг від @svitlo_style, @cafedelmarina
* біжутерія від @elpresent,
* чоловічий одяг від @andreasmoskin_official
* кава - FlatRed від @vadimgranovskiy

Вхід на виставку з 10.00 до 20.00 вільний, для участі в розіграші подарунків від партерів виставки просимо попередньо реєструватися на сайті - uainukcommunity.com в розділі «events» і залишати донат для підтримки розвитку UA in UK Community та майбутніх цікавих проектів

Заходи виставки:

* 1 серпня, четвер, 18.00-22.00 - Opening party (networking, fashion show by @ufd.london and @holy___base, welcome drinks - Flat Red від @vadimgranovskiy та коктейль Screwdriver або шот від @dimasvodka, подарунки гостям від @irenebukur, electro-pop band «East One West»), квитки - £40 (ua, eng)
* 2 серпня, пʼятниця, 18.00-20.00 - Лекція про поетів розстріляного відродження (20-30-і роки) від Ангеліни Орел - журналістки, засновниці @aliteratsiya.london. 
Реєстрація за донат (ua)
* 3 серпня, субота, 17.00-19.00 - вечір українського гумору від @standup_station_club, реєстрація за донат (ua)
* 4 серпня, неділя, 13.00-18.00 - нетворкінг-день «Welcome to London №14» з виступами спікерів, welcome drinks+gifts, квитки - £40 (ua)
* 7 серпня, середа, 18.00-19.30 - лекція - "Ukraine & Coffee. Hidden Heritage" від Вадима Грановського - активіста, підприємця, автора напою - Flat Red, засновника Coffee in Action. Реєстрація за донат (eng, ua)
* 9 серпня, пʼятниця, 18.00-19.30 - воркшоп «Практична імпровізація 20/80» від Олі Щербини, креативний дизайнер з бекграундом маркетолога та проджекта. Реєстрація за донат (ua)
* 11 серпня, неділя, 17.00-19.00 - a celebratory networking event hosted by Volkova PR to celebrate the launch of FAB UK magazine's special edition for Cultural Style Week 2024. Реєстрація за донат (eng)
Партнери заходу:
* @irenebukur
* @vodkadimas
Співпраця - info@uainukcommunity.com
Квитки та реєстрація - https://www.uainukcommunity.com/events


Немає коментарів: