пʼятниця, 21 червня 2024 р.

Письменниця Мар'яна Савка презентувала нову книжку в Одесі




В Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація нової книги Мар'яни Савка «Навіки ніжні».



До книги «Навіки ніжні» увійшли 77 віршів, написаних у період з серпня 2021 до серпня 2023. Ця збірка віршів має чітку внутрішню послідовність. Усі вірші тут охоплюють два роки — з серпня 2021-го до серпня ­2023-го. Це ніби цільний шмат життя української жінки — почуттів, передчуттів, болю, ненависті, розпачу, витривалості, терпіння, чекання, боротьби, любові, сили та ніжності.

Модераторкою заходу виступила відома одеська письменниця Зоя Казанжи.

«Як я все встигаю? Мені потрібно це все, щоб яскраво жити. Я трохи божевільна: мені все цікаво: музика, танці, поезія, бізнес та малювання», - каже Мар’яна.



Всі охочі мали можливість придбати книгу та отримати автограф авторки. Зустріч відбулася у теплий та чуттєвій атмосфері. І навіть, повітряна тривога не завадила нам насолодитися чудовими віршами пані Мар'яни.

Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, волонтерка, актриса, перформерка, художниця. Авторка понад 20 книжок для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Фронтвумен Тріо «Мар’яничі».
Соня Головко 


Немає коментарів: