вівторок, 7 травня 2024 р.

“УКРАЇНА. ВІЙНА. ОСОБИСТЕ.” художня виставка




Одеський літературний музей запрошує на виставка “УКРАЇНА. ВІЙНА. ОСОБИСТЕ.” Відкриття виставки відбудеться 8 травня – у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні(1939 – 1945 рр.).

Події нинішньої війни після жорстокого та підступного нападу Росії на Україну стали важкою частиною сьогодення та відобразилися на творчих особистостях. Змінилися пріоритети, всім довелося пристосувалися до нових обставин життя.
Художня виставка відображає ту біль, душевні страждання , які переживають творці Одеси, живучі у теперішніх обставинах. Поряд із роботами молодих митців, можна побачити роботи їх вчителів, випускників художньо-графічного факультету Одеського Південноукраїнського університету ім. Ушинського, який цьогоріч відзначає своє 60 річчя.

Сюжети робіт, творче подання теми в багатьох роботах , мають таку емоційну силу, заряд яких ,здається, здатен змінити психологію людини…
Роботи показують дихотомічність світу, де зло – поряд із добром і справедливістю, а тінь – лише закриває світло, але його не може загасити.

Україна має важкі рани, вона б’ється із ворогом, наші українські захисники стали воїнами Добра та Світла…
Життя продовжується… Заради сьогодення та прийдешніх поколінь.


ДЕ: вул. Ланжеронівська, 2

КОЛИ: відкриття 8 травня о 15:00

ВИСТАВКА ДІЄ: до 9 червня 2024


Квитки у касі музею (в день відкриття вхід вільний).


Немає коментарів: