четвер, 2 травня 2024 р.

Молодіжний простір у Березнегуватому відкрив свої двері




Круті тренінги, English Club, квізи та не тільки – усе це про новий молодіжний простір. Сьогодні відкрили це місце, де молодь Березнегуватщини зможе розробляти та втілювати свої ідеї.
На відкриття запросили директора Агенції Євгена Бабкова, заступника голови Березнегуватської громади Віталія Галюка та активну молодь селища, яка і буде проводити тут багато часу для відпочинку та навчання. Для цього тут є все, що необхідно – 3D-принтер, моноблоки, та навіть тенісний стіл. Також простір отримав від голови Миколаївської обласної ради Антона Табунщика аудіоколонку, а також проєктор від Громадського офісу відновлення у співпраці з ГО «Проти Корупції».
Наша мета – дати можливість молоді прифронтової громади, де лишилось зовсім мало місць для відпочинку та розвитку, спілкуватися та генерувати круті ініціативи. У планах – згуртування молодіжних активістів для створення молодіжної ради, інтелектуальні ігри, тренінги, арт-терапії, психологічні консультації, кіно-школа, майстер-класи з 3D-моделювання і ще багато інших цікавих заходів
На ці івенти ми запрошуватимемо окремо, тож слідкуйте за новинами. Проте памʼятайте, що завітати сюди можна у будні дні з 9:00 до 18:00.
Простір знаходиться у приміщенні будинку культури.
Агенція регіонального розвитку Миколаївщини. 
 
Проєкт «Створення молодіжного простору у Березнегуватський громаді» Агенції регіонального розвитку Миколаївської області виконується у рамках грантової програми "ТРИМАЙ", що впроваджується Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки Німецького банку розвитку Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ).


Немає коментарів: