понеділок, 2 жовтня 2023 р.

Херсонці зібрались у гостинному Луцьку


Цікава зустріч з редакцією гіперлокального медіа Район.Херсон відбулась в підземних залах Луцького замку Любарта. Місцева редакція "Райони" почала пів року тому видавати локальні сайти про життя районів Херсонщини. Частина журналістів мешкають на Волині. А головне - у Луцьку та окружностях мешкає багато Херсонців та жителів Нової Каховки, яки знайшли прихисток тут від війни. Саме для зустрічі з ними й організували таку зустріч. Поговорити з земляками: які історії останніх років ще варто згадати? А може від якихось "законсервованих" колаборантів варто військову владу на Херсонщині варто оберігати.

Зібрались люди різних соціальних груп та досвіду. Від народженого за Польщі багаторічного викладача Херсонського університету Володимира Несторовича, до молодої власниці аптеки Оксани, а також журналісти та рекламісти.



Євгенія Вірлич - редактор Район.Херсон відмітила що нетворкінг "Херсон та Волинь" це спроба налагодити синергію дій між медіа та споживачами інформації. Домовились після звільнення вже підняти келихи вина з правобережжя Дніпра.

Той самий Вітовт, був у Луцькому замку


С.Лиманов.



 




Немає коментарів: