четвер, 26 жовтня 2023 р.

У галереї Одеського літературного музею "ПОРТРЕТИ ЗАГОВОРИЛИ"



Виставка є авторським проєктом одеської фотохудожниці Лесі Чикарюк, тому надамо слово творцю для представлення концепції експозиції:
«Коні – це неймовірна краса, сила та грація! Натхнення та мотивація!Я обожнюю коней з дитинства! Саме тому у моїх роботах переважають світлини коней. Я люблю проводити з ними час, їздити верхи, фотографувати їх.
Я – незвичайний кінний фотограф – мої фізичні можливості обмежені ... У мене рідкісна форма ДЦП, 1 гр. інвалідності ... Але, не дивлячись на труднощі, я намагаюсь займатись улюбленою справою – фотографувати та вірити в себе! За освітою я фінансист, за другою освітою – web-designer. Відвідувала мінікурс з художньої фотографії та побувала на семінарах з кінного фотомистецтва.
Фототворчість мені допомагає не вішати носа, прагнути більшого, кращого. А також надихати людей і надихатися самій!
Мої роботи були переможцями фотоконкурсів та відзначені у різних журналах.
Фотографую вже 12 років. За останні 11 років у мене було більше ніж 12 персональних фотовиставок в Одесі, Києві.Кілька років тому відбулася моя фотовиставка у Дубаї, ОАЕ!
Раніше на моїх фотографіях було надруковано на полотнах лише конi. Цього разу я вирішила не обмежуватися лише одним жанром та включила до експозиції ще портрети дівчат та кілька пейзажів.Коли фотографую, я спілкуюсь з моїми моделями, намагаюся побачити їхній внутрішній світ! Намагаюсь показати їхню глибину, їхнє життя в динаміці! Тому фотовиставку я назвала “Портрети заговорили”! Вони ніби оживають, вони ніби говорять!
Моє кредо: неможливе – можливо!
Також запрошую на мiй сайт: www.fotoostrov.com »


Немає коментарів: