середа, 4 жовтня 2023 р.

Українське кіно розповідає про наших героїв по містах

 

5 жовтня в прокат виходить фільм «Міста та їхні герої» про українські міста та їхніх героїчних мешканців.
Дмитро Волощенко – підприємець із Миколаєва, який перетворив своє захоплення крафтовим пивом на успішний бізнес. Але 24 лютого його життя докорінно змінилося — з перших днів війни він став волонтером. Тепер його покликання — допомагати людям, які цього потребують, боротися за перемогу, за рідний Миколаїв та загальнолюдські цінності.
Дмитро Волощенко — один із героїв фільму «Міста та їхні герої». Цей кіноальманах із шести стрічок розповідає історії шести українських міст, які постраждали від російського вторгнення, але вистояли завдяки роботі ЗСУ та героїзму своїх мешканців.
Дивіться фільм Міста та їхні герої з 5 жовтня в кінотеатрах свого міста!
Міський голова Баштанки Олександр Береговий у стрічці розповідає про те, як мешканці невеликого містечка у свій період часу змінили хід бойових подій всієї війни на південному напрямку. Ще один герой фільму – Геннадій Попенко, який до 2022 року був ведучим та актором, а переживши з сім’єю окупацію Іванкова, став бійцем тероборони та активним учасником життя громади.
Беріть участь у розіграші та вигравайте квитки на показ фільму в мережі Планета Кіно у перший вікенд прокату!

 Умови розіграшу:

Під цим дописом позначай друзів. Кількість коментарів необмежена.
Результати розіграшу 6 жовтня.
Дивись українське кіно, підтримуй ЗСУ та продовжуй вірити і діяти у напрямку перемоги України. Кошти від продажу квитків на фільм «Міста та їхні герої» будуть передані фонду Тати Кеплер "Птахи" на відновлення пошкоджених будинків у Херсонській області.


Немає коментарів: