четвер, 31 серпня 2023 р.

Сучасне ведення війни українцями


Точкове ураження аеродромів, баз та інфраструктурних цілей у 6 регіонах ворога минулої доби, в чергове продемонструвало, що ЗСУ - це не тільки піхотні бої спритно веде. Багато слів згенерованих ворожими контрпропагандистами, навіть свіжий кіношний ролик українською мовою, ніяк не можуть "перебити" вправність українських Сил оборони вести складні комбіновані бойові застосування. Знову таки - наші перемоги на морі, вказують хто має ініціативу.

Все чіткіше стає зрозумілим, що як тільки в українців з'являється технологічно нова зброя, вона підвищує ефективність й зберігає життя наших військових. Водночас ворог залишається вірним своєму завданню: творить геноцид українського народу, атакуючи міста в тилу й цивільних. Користуючись..?

Чим, до речі?

Кризою міжнародного порядку, та права. Ніякі перестороги міжнародного товариства на РФ не діють. Ну й сміливим "жандармом" Європи виявилась Україна, яка втихомирює "бандита" наодинці. Так, за допомогою колективного Заходу, але виключно власними солдатами. Тому, всі розмови про строки, цілі та засоби ведення війни Україною від сторонніх, не маємо брати до уваги! Їба...имо як Генштаб вирішить. 18 місяців війни - яскравий приклад української звитяги. Поки геополітичні стратеги шукають "модель повоєнної Росії" наше завдання ворога сильніше знекровити. Але не тільки на його території, але й у Монако, Маямі та Джидді - всюди де  гроші росіян розкладені по світу й паплюжать цивілізацію. Лондон - не забути!

Самураї Японії вже дістали чеки нам на допомогу, та складають плани закінчення війни на Далекому Сході.

В.Ніколаєв.



Немає коментарів: