четвер, 24 серпня 2023 р.

Скільки депутатів взяли до рук зброю?





Кожен українець має знати, що депутати теж воюють і гинуть. Ру S ня поширює фейки про те, що депутати ховаються за спинами громадян. Рух ЧЕСНО це спростовує.

Нові дані підготувала наша аналітикиня Віка Олійник🥰 Із її дослідженням можна ознайомитися тут .

Співчуваємо колегам і родині, що днями втратили в бою депутата Київради Ільницького...

Мені надзвичайно прикро бачити, що партія влади не надала дані. 😔 Коли ми намагаємося підняти довіру до інституцій, до органів місцевого самоврядування, до депутатів - то тут ми допомагаємо державі у період війни. І партія влади мала б дбати і про довіру до ОМС, і про те, щоб її депутати, які на фронті, розуміли, що про них знають, їх пам'ятають і підтримують. Це про відповідальне лідерство.

Коли голова партії і очільниця комітету, який відповідає в т.ч. за ОМС, не дає дані і нам пишуть, що рекомендують “належно використовувати кошти донорів”... (знову ці рекомендації... 🤦‍♀️) Хочеться сказати, що громадський сектор багато волонтерить. Повірте. І цей текст ми запланували не тому, що у нас є якісь донорські проєктні зобов'язання. Просто ми розуміємо, що будувати довіру до депутатів і до партій важливо. Саме зараз дуже важливо. І тому ми це робимо. Не все вимірюється проєктами і грошима. Ну, принаймні, для нас.

Ті, хто на фронті, заслужили, щоб про них говорили не лише сьогодні. Я знаю, що є депутати "Слуги народу", які воюють. Мені щиро прикро, що ми не можемо суспільству показати це, особливо в такий день і я уявляю, як це відбивається на мотивації партійців, які служать...

А ще більше прикро, що на всю партію не знайшлося бодай 1 людини, яка могла б допомогти з даними. Бо у партії є не лише голова партії. Це про інституційну спроможність й розуміння своєї ролі багато говорить.


Свобода мене вразила тим, як вони вшановують на сайті загиблих окремим розділом. Вони воюють в самому пеклі і тут є серйозні втрати... Ще в 2014 році Свобода мала свій "Легіон Свободи" і тоді, і тепер там воюють за нашу свободу...


Дякуємо за захист кожному!

Ірина Федорів.



Немає коментарів: