вівторок, 8 серпня 2023 р.

Забіг “Біжу за мову” Всеукраїнського Руху “Єдині”



🔹Де? Урбан Парк, ВДНГ (Київ). Або онлайн у будь-якому куточку світу.
🔸Коли? 24.08.2023.
🔹Дистанції: 10 км, 5 км, 1 км. Діти: 500 м та 100 м.
Старт забігів на ВДНГ: 9:00 – для дистанцій 10 км і 5 км; 10:00 – старт на 1 км; 10:40 – дитячі заходи.

Українська досі може коштувати життя! Підтримай земляків, які зараз в окупації і не можуть розмовляти державною.
Всеукраїнський Рух “Єдині” організовує забіг на День Незалежності, щоб підтримати тих, хто наразі не говорить українською під страхом смерті, і тих, хто на прифронтових територіях боїться осуду, помилок і думає, що вчити українську вже пізно!

"Сьогодні, коли наші військові відвойовують кожен клаптик землі, "Єдині" відвойовують серця українців, які були русифіковані, народилися в зросійщених сім'ях. Цим заходом ми об'єднуємо українців у різних куточках світу і показуємо, що готові підтримувати своїх земляків, зокрема, і у мові. Бо коли ми єдині в мові, то єдині у боротьбі", – наголошує співзасновник Руху "Єдині" Іван Капелюшник.

Разом із безоплатними курсами “Єдині” уже 100 000 людей перейшли на українську. Ми прагнемо до кінця 2024 року допомогти 1 000 000 земляків опанувати мову. Зокрема, у прифронтових і деокупованих областях. Наші викладачі та волонтери точно знають: мова – це не лише засіб спілкування, вона об’єднує людей і транслює іншу ментальність.

Переходь на українську, біжи за мову і підтримай тих, хто поки що не може говорити рідною мовою!
Деталі про реєстрацію та вміст стартового пакета учасника: https://ticketme.org/events/32

 ДЛЯ ДРУЗІВ ПРОЄКТУ (у т. ч. учасників Спільноти) відкрили окрему реєстрацію зі спеціальною пропозицією. Детальніше за покликанням: https://forms.gle/ExZ9n1vC9Sxab8aV6 .

Долучайтеся та запрошуйте інших. Біжімо за мову разом!

#спільнота_Єдині #біжу_за_мову



Немає коментарів: