четвер, 17 серпня 2023 р.

Інфоцигане припинили ефір разом



Відомі з початку війни інформаційні "заробітчани" Фейгіна+Арестович рассварились.

Дивно, що на 18-м місяці. Ми давно помітили кризу в їх ефірах на ютубі. Замість інформування - водоспадом від Люсі текли різні маніпуляції, а Марк безперервно вимагав лайкати та шерити свій канал. Обробки інформації - нуль. Аналітики - годі шукати.

Притомні глядачі давно пішли з цього каналу, принаймні не слухали кожен з ефірів.

Тепер Фейгін каже про "творчу відпустку", а Льоша, він також відомий як Люся, потроху витягує "брудну білизну" й екс-московського адвоката "мінусує" всякими різкими словами. Наприклад, виявилось що Арестович 17 місяців був не згодним з "тупим форматом ведення цього шоу!" З'являється питання: а нащо ти брав в ньому участь?

Сам відповідає: заробіток! 

Але я все йому (Марку) віддавав. А він тепер, коли трансляції відбувались на 2-х авторських каналах "весь час подлянки мені робив"!..

Гіпотези що гуляють телеграмом про нерівність внеску й гонорарів скоріше за все небезпідставні. Але ще більше вигадок несе нещодавно фраза Аоестовича, що він "зневажає" всіх хто не проголосує за нього як за президента...

Панувати громадською думкою з мільйоном підписників на ютубі деякий час буде один старий кадебешник з Вашингтона - Юрій Швець. Чи надовго?

С.Лиманов.



Немає коментарів: