понеділок, 7 серпня 2023 р.

Окупантів американський "святий дух" дістав навіть на острові Джа

 


Якісь "хіпстери" з таврійського  угрупування ворога на заповідному острові в Ягорлицький затоці, поблизу Скадовського встановили табір для перенавчання відведених з фронту.

Колись на цьому острові ветерани АТО з Миколаєва влітку проводили реабілітаційні табори. Ворог теж вирішив скористатись тишею Джарилгача. Але це геть не справедливо!



Високомобільні артилерійські ракетні системи M142 HIMARS зробили декілька влучних пострілів по скупченню тоді ще живої сили. Більше не будуть вояки "мордора" відпочивати на білому пісочку. До сотні поранених доставили до лікарні Скадовська, але більшість померла. Нех...й шастати! Це прислів'я давно адресовано ще одним військовим туристам, які з Херсонщини весь час лізуть до Білоберіжжя Станіслава на Кінбурн. 
В.Ніколаєвська

Перед тим: Російські війська з’єднали острів Джарилгач з окупованою материковою частиною Херсонської області в районі населеного пункту Лазурне, засипавши переправу до острова піском.

Про це повідомляв у вечірньому зведенні за 19 травня 2023 року Генеральний штаб Збройних сил України.

За даними Генштабу, окупанти намагаються інтенсивніше використовувати природоохоронну територію національного парку для військових потреб. Зокрема, вони облаштували на острові військовий полігон.


Немає коментарів: