понеділок, 26 червня 2023 р.

А тепер уважно дивимось за руками

 


Доба минула від "закінчення" інформаційної спецоперації агресора. Порахували всі тг-канали, через які куратори з військової розвідки ворога "вели своїх опришків" на Москву. За ними - замаскованих ніби українських інформаторів. Ефект оцінили. І почалось: створення міфів.

Ранішні ефіри на ТБ замість шукати факти, плітки обговорюють навколо. Додались корисні ідіоти з фахом "кремленологи" з заходу. Ми все ніби знали, тільки не хотіли вас турбувати. Насправді ніхто поки не знає, якою була угода між Путіним і Пригожиним. Кажуть, МО заборгувало ватажку "Вагнера" 5 млрд $. Так, саме мільярдів... а кількість могилізованих під Бахмутом точно не одна тисяча, то значну суму від цих грошей "пилятимуть" Пригожин з...кимось, хто стоїть за кулісами заколоту. Те, що через ніби ліберальну "медузу" почав метушитись шеф ФСБ, щоб свою роль означити, може свідчить, що його якраз й хотіли "бортанути". Старий "кадр" Лука підметушився.

Військові дії у російсько-української війни продовжуються, ППО вночі працювало так само ювелірно, наприклад під Одесою, зупиняючи "калібри" та "шахеди". Знищення сил вогневого ураження противника продовжується. 

Щоб це не було на Москві, але допоки не постане питання про капітуляцію з репараціями, українці мають знищувати ворога всіма наявними силами. В тому числі в інформаційному полі. Було б цікаво порахувати: скільки акаунтів з України відписалось від "кровавої барині"?

С.Лиманов.



Немає коментарів: