четвер, 4 травня 2023 р.

ДОФ: наступна культурна подія для Миколаївщини



Запрошуємо на фотовиставку, яка відбудеться 5 травня о 17.00 в ДОФ (Дім офіцерів Флоту) за адресою: вул. Адміральска 7

Проєкт «Політика невтручання» спрямований привернути увагу до теми домашнього насилля та проблеми свідомої і несвідомої пасивності у її протидії. 

Експозиція містить виставку арт фотографій та інсталяції присвячених проблемі домашнього насилля.

Виставковий простір поділений на 8 умовних зон, де кожна відповідатиме реальній історії однієї жінки. Вашій увазі представлено 30 світлин.  

Для технічної організації виставки використовуються фотоматеріали, квіти, елементи домашнього побуту

Наталія Щербина- авторка фотопроєкту. Має досвід у фотографії більше 10 років. У творчому здобутку велика кількість колективних та кілька індивідуальних виставок. 

Роботи знаходяться у приватних колекціях в Україні, Італії, Швейцарії та Франції.  Працює з темами духовності, тілесності.


Підтримати цей проєкт вирішили  відомі музичні виконавці та гурти міста Миколаєва (А їх буде багато, обіцяємо). Це говорить про те, що нас увсіх, суспільство, хвилює це питання і ми, як мистецький фронт, боремося за те, щоб українська нація зростала здоровою, свідомою, без нездорових стереотипів про те, що терпіти насилля - це нормально, це "прояв любові".  


Також на виставці ви зможете отримати інформаційний матеріал про центри соціальної допомоги, поспілкуватися з його представниками(-цями). 


Тож запрошуємо всіх і кожного. Будемо раді кожному. Щиро та з відкритим серцем.


Вхід вільний


Немає коментарів:

Дописати коментар