понеділок, 1 травня 2023 р.

Кінофестиваль поширюється на два міста



Віднедавна Одеський Міжнародний Кінофестиваль, який цьогоріч відбудеться з 19 до 26 серпня розпочав приймати заявки на участь в конкурсній програмі, про що повідомила прес-служба Кінофестивалю.
Окрім цього, Одеський Міжнародний Кінофестиваль відбудеться не лише в Одесі. Фестивальні стрічки ще покажуть у Чернівцях, у культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука, а також спецпоказ деяких кінострічок відбудеться в Одесі в кінотеатрі Multiplex.
До конкурсної програми допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні фільми усіх жанрів, виробництво яких завершено у 2022 та 2023 роках. Фільми, подані для участі в конкурсних програмах, також можуть бути відібрані задля участі в позаконкурсних програмах Кінофестивалю. Приймання заявок до Національної та Міжнародної конкурсних програм відкрито з 28 квітня по 1 червня 2023 року.
Цьогоріч до конкурсної програми допускаються не лише кінофільми, а і ігрові, неігрові кінофільми, мультфільм та експериментальні фільми, виробництво яких завершено у 2022 і 2023 роках.


Немає коментарів: