понеділок, 15 травня 2023 р.

Німці будуть ремонтувати техніку на нашій землі



Укроборонпром та Rheinmetall підписали стратегічну угоду про створення заводу по ремонту бронетехніки, а в майбутньому й її виробництва. Також німці планують в нас відкрити лінії виробництва систем ППО та навіть номенклатури боєприпасів. Наші тевтонські колеги хочуть мати 51% акцій спільного підприємства та розгорнути в нас виробництво своїх зразків озброєння.

На нашу думку ця угода є великим плюсом для нашого ВПК. По-перше, компанія-виробник озброєння зразка НАТО буде на території України, що сприятиме нашій інтеграції в цей військово-політичний союз. По-друге, німці допоможуть виправити вічну проблему нашого ВПК, а саме відсутність комплектуючих, які необхідні для сучасного озброєння. По-третє, з'явиться конкуренція за державне оборонне замовлення, тепер діди зі заводів будуть або змінюватися, або їх підприємства зазнають фіаско від наших колег.

Важливо підкреслити, що керівництво Rheinmetall вірить в нашу перемогу, тому не боїться відкрити завод з ремонту та виробництва сучасної зброї на території нашої країни.

@OstanniyCapitalist



Немає коментарів: