вівторок, 14 березня 2023 р.

Розмовний клуб «РІКА» поновив свою діяльність в бібліотеці ім. Грушевського в Одесі!



Розпочалось засідання із виступу Вʼячеслава Бондаря, одного із засновників РІКИ. Натхненний Вʼячеслав розповів про діяльність клубу та плани на майбутнє.
Мирослава Степанюк, педагог, вчителька української мови, презентувала діяльність розмовного клубу. Також до презентації долучились представник Інституту національної пам’яті «Південь» та омбудсмен української мови в Одеській області Ярослава Вітко, яка наголосила на важливості проведення заходів, спрямованих на поширення української мови.
Власним досвідом розвитку розмовного клубу поділилась Наталія Оробець, представниця мережі розмовного клубу «Єдині». Учасники мали можливість прослухати цікаву лекцію від історика та краєзнавця Гончарука Тараса. Зі словом до учасників виступив і краєзнавець Дмитро Жданов.
Серед пристуніх були також представники громадських організацій внутрішньо переміщених осіб, які зацікавлені у поширенні діяльності розмовного клубу. До засідання розмовного клубу долучились і колеги з інших регіонів.
Яскравим завершенням заходу став виступ етно-рок гурту «Друже Музико».
Відтепер заняття проходитимуть щосуботи з 13:00 до 15:00 за адресою: вул. Троїцька, 49/51, бібліотека ім.Грушевського, Одеса.
Записатись на заняття можна за номером телефону: +38 (093) 799-38-07
Проект реалізується Громадською організацією «Десяте квітня», за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні


Немає коментарів: