понеділок, 6 лютого 2023 р.

Українцям до вподоби інформування, а не маніпуляції




Під час минулих вихідних сталась подія, яку, мабуть, з відключення світла та погіршення погоди, багато хто не помітив. Чи не усвідомив!

Ми зробимо наголос. Боротьба "бульдогів під ковдрою" за можливість впливати на свідомість українців, завершилась перемогою каналу Швеця.  

Арестович тихенько пішов з щоденних ефірів Фейгіна. Каже

тепер буде робити щотижневі огляди. Взагалі, його суботній спіч було гидко слухати. Ось коли я був за посадою "комунікатором" міг собі дозволити щодня по мапі щось коментувати. А тепер...коли приватна особа: маю гроші заробляти. Такий був лейтмотив "відмазки". Іммігрант, в ефірі якого майстер розмовного жанру 11 місяців "поширював локшину" й проповідував плітки, тільки кряхтів...

Люся - спікся 2 тижні тому, коли ляпнув нісенітницю про ракету у Дніпрі. Хоча й раніше було помітне стомлення від ефірів. Бути несистемним петросяном, весь час в ефірі - важко. А іншого не вміє, команду редакторів найняти чи фактчекерів, фантазії не вистачило. Сам без ансамблю...От і відбувся фінал. Майстер старої школи КДБ - Юрій Швець, який сам в ефірі, але посилається на авторів, в яких щось "почитує" та пере оповідав в ефірах своїх стримів з єдиним вихідним, теж щотижня, 11 місяців, однозначно переміг вискочку.



Маніпуляції інформацією та інформування - не одне й те саме. Люся, який вирішив що його байки можуть "витягти" комунікації ОП та ще й ексдепутата госдуми Фейгіна одночасно, сів у калюжу. Чи розколовся. А може, сам втомився й вирішив "шабашити"  надалі курсами акторськими. Факт -  з щовечірнім суб'єктивним оглядом подій навколо російсько-української війни залишається 70-річний громадянин США, який народився та виріс у Херсоні - Юрій Швец. Російською мовою. А тим часом українського контенту від різних державних структур та "СтратКомів" не помітно в мережі з  кількістю переглядів за добу більше півмільйона, щодня!

В.Інгульский.





Немає коментарів: