четвер, 1 грудня 2022 р.

ЧОМУ САМЕ TUCHA СЕРЕД ІНШИХ ХМАРНИХ ПРОВАЙДЕРІВ

Реалії сьогодення для багатьох медійних колективів стали черговим випробуванням. Наша редакція теж постраждала під час вимкнення електрики. І тут ми згадали про корисну й зручну послугу - роботу в хмарних сервісах! Наш давній знайомець - провайдер TUCHA здається зможе "зняти" більшу частину "головняків", яки ворог "забезпечив" Україні цієї зими. Особливо, коли ви як і ми плануємо надавати послугу безперервно!

Почитайте, може дійсно - це ваш випадок!


Переваги нашої компанії у порівнянні з десятками інших хмарних провайдерів на ринку: БАГАТОРІЧНИЙ ДОСВІД

Ми працюємо на ринку IT-послуг з 2005 року. Хмарні сервіси надаємо з 2012 року, коли в Україні ще не було компаній, які надають IaaS (сервіс хмарної інфраструктури). За весь час роботи наша компанія впровадила понад 2000 проєктів з віртуалізації офісів і окремих додатків, організації хмарної ІТ-інфраструктури та захисту даних у хмарі. Також ми 
реалізували понад 200 проєктів на базі програмних продуктів Bitrix.

ДОВІРА СОТЕНЬ КЛІЄНТІВ

Tucha працює як з великим системним бізнесом, так і з сотнями невеликих підприємств у понад 12-ти країнах світу. З нами працювати легко і зручно, що підтверджують численні відгуки клієнтів та партнерів. 

НАЙБІЛЬШ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНА ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА НА РИНКУ


Багатомовна служба технічної підтримки працює в режимі 24×7. Кожен клієнт Tucha може розраховувати на оперативну та якісну допомогу у будь-який час. Негласний регламент відповіді на запити складає 13 хвилин. 

Ми пропонуємо 4 види технічної підтримки на вибір клієнта. Детальний опис кожного з видів є в презентації у вкладених файлах.

Рекомендуємо зупинити вибір на розширеному рівні технічної підтримки, а саме — на постійному адмініструванні сервера. З цим видом підтримки клієнти отримують наше повне сприяння у безперебійній та продуктивній роботі сервера. Вартість постійного адміністрування сервера складає 50% від вартості сервера, але не менше ніж 30 євро/місяць та не більше ніж 300 євро/місяць.

ПРОЗОРІСТЬ РОБОТИ

Наша компанія співпрацює у зручному для клієнта форматі — як з юридичною, так і з фізичною особою. Усі ціни від початку прозорі, єдині для всіх клієнтів та опубліковані в загальному доступі на сайті. Вони вже містять у собі ПДВ (для платників цього податку). Співпраця з клієнтами будується на основі публічного договору (оферти).

НАДАННЯ ВСІХ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ДОКУМЕНТІВ ТА ЗРУЧНІ СПОСОБИ ОПЛАТИ

Ми надаємо повний пакет необхідних бухгалтерських документів: оригінали рахунків, акти виконаних робіт, податкові накладні та інші. Активно підтримуємо електронний документообіг, та якщо потрібні саме паперові версії документів, обов'язково їх надаємо.

Оплата всіх сервісів та послуг здійснюється в гривнях за курсом НБУ на перше число кожного місяця. В Україні доступні такі способи оплати:

∙ розрахунковий рахунок;

∙ оплата банківською карткою через додаток Приват24 або термінали ПриватБанку; ∙ оплата онлайн за допомогою LiqPay.

Також можлива онлайн-оплата PayPal або класичні банківські перекази (Bank Transfer) через партнера в Польщі.



КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ РОБОТИ

З нами клієнт отримує гарантії конфіденційності та практики дій в нестандартних ситуаціях: 

∙ тривожна кнопка (блокування по голосовому паролю);

∙ послуга «Анонімність на вимогу»;

∙ IP-адреси із закордонною геолокацією тощо.

Ми цінуємо спокій наших клієнтів та максимально сприяємо анонімності процесів.

ТУРБОТА ПРО БЕЗПЕКУ ДАНИХ

Для додаткової безпеки пропонуємо такі інструменти захисту даних, як можливість шифрування каналів зв'язку та спеціальні шаблони серверів з активованим шифруванням дисків.

ДОДАТКОВІ ІНСТРУМЕНТИ ЗАХИСТУ ДАНИХ

У нашій лінійці є ще один корисний сервіс, який допоможе посилити безпеку даних, — TuchaBackup. Він дозволяє організувати надійне зберігання резервних копій всіх важливих файлів у хмарі на базі майданчиків у Німеччині.

МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ ЗРУЧНОГО КЕРУВАННЯ

Ми надаємо «пульт» від хмари. Додаток для керування віртуальною машиною Tucha Client для Android можна безкоштовно завантажити в Google Play.

СТВОРЕННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ SNAPSHOTS — ПОВНИХ ЗНІМКІВ ДИСКІВ

В ціну оренди віртуальних серверів вже включено створення повних знімків кожного диска машини, які ми створюємо на регулярній основі, — snapshots — та збереження двох останніх копій в окремому сховищі. Знімок може бути використаний для відновлення диска машини в тому стані, в якому він був на момент створення знімка. Також знімок може бути 
вивантажений для подальшого використання як образ нової віртуальної машини або ж доданий як додатковий диск до будь-якого сервера в межах нашої хмарної інфраструктури.

Далеко не всі компанії надають своїм клієнтам таку можливість, оскільки її реалізація вимагає додаткових вкладень в інфраструктуру. Ми відповідальний провайдер, тому піклуємося про безпеку даних своїх клієнтів і надаємо snapshots за замовчуванням.

ЛІЦЕНЗУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 

Тucha офіційно співпрацює з Microsoft за програмою SPLA. Відповідно, ми маємо можливість пропонувати клієнтам програмні продукти Microsoft з дотриманням ліцензійних умов. Також для роботи на віртуальних серверах клієнти можуть використовувати своє програмне забезпечення. У вартість серверів на базі сервісу TuchaBit вже входить ліцензія Microsoft Windows Server Datacenter.

ПРОСТИЙ ТА ШВИДКИЙ ПОЧАТОК РОБОТИ

Наші інженери мають колосальний досвід у реалізації хмарних проєктів, перенесенні необхідних даних та налаштувань на віртуальний сервер у нашій хмарі. Ми готові взяти на себе весь цикл розгортання, реалізації, впровадження та подальшого ведення проєкту. Послугу міграції коробки Бітрікс24 надаємо безкоштовно.

ПРОЗОРЕ ОПРАЦЮВАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка персональних даних регулюється Законом України «Про захист персональних даних» та Типовим порядком обробки персональних даних.

Зазначені нормативні акти встановлюють вимоги, яким мають відповідати застосовні рішення обробки персональних даних, зокрема це: унеможливлення доступу до них сторонніх осіб та виключення несанкціонованого доступу до персональних даних.

Провайдер хмарних рішень Tucha опрацьовує персональні дані відповідно до Політики конфіденційності та виступає у ролі або Контролера, або Оператора, залежно від виду персональних даних.

У ролі Контролера ми опрацьовуємо переважно персональні дані клієнта та його контактних осіб. У ролі Оператора ми можемо лише зберігати персональні дані, власником, розпорядником яких є клієнт. Опрацювання та зберігання персональних даних обмежується виключно виконанням укладеного договору. БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТОВИЙ ПЕРІОД

Для того аби особисто переконатися в якості хмарних рішень Tucha та надійній технічній підтримці, пропонуємо безкоштовно протестувати більшість наших сервісів впродовж 7 днів. Тестовий період передбачає не просто знайомство з демосередовищем віртуального сервера, а повноцінну роботу на ньому з усіма необхідними програмами та даними. Будемо раді надати необхідні ресурси на вимогу.

ПРАЦЮЄМО 24×7

За весь час роботи наша компанія впровадила понад 2000 проєктів з віртуалізації офісів та окремих додатків, організації хмарної ІТ-інфраструктури і захисту даних у хмарі. 

Головне — з нами кожен клієнт отримує відмінну якість сервісів, цілодобову підтримку та сприяння у розв'язання задач на всіх етапах співпраці. Читайте відгуки та приєднуйтесь!



Немає коментарів: