пʼятниця, 2 грудня 2022 р.

Нова пошта Глобал почала доставляти з інтернет-магазинів Чехії





Замовити товари можна через сервіс NP Shopping, а термін доставки складе від 8 робочих днів.

Нова пошта Глобал запустила нову країну для онлайн-шопінгу – Чехію. Це вже 9 країна, з якої українці можуть купувати необхідні товари для дому, одяг популярних брендів та техніку, як-от Starlink, зарядні станції EcoFlow, безпосередньо у чеських онлайн-магазинах, в яких немає прямої доставки в Україну. Доставку можна замовити на адресу, до будь-якого відділення або поштомату Нової пошти в Україні.


Наприклад, наразі Starlink в Чехії можна придбати від 14300 гривень, а вартість доставки товару вагою 8,5 кг в Україну складатиме від 1900 грн. Ціна доставки залежить від ваги посилки:

• 0,5 кг за $5 (183 грн)

• 1 кг- $8,50 (311 грн)

• 1,5 кг- $10 (366 грн)

• 2 кг- $13,50 (494 грн)


Вартість доставки можна розрахувати самостійно за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping. Інструкція для замовленням Starlink: https://npshopping.com/blog/starlink


Також українцям доступні замовлення із найпопулярніших чеських інтернет-магазинів, як Koulier, Globalmoto, ZARA, Rockino, Patro, 4home, тощо.


Крім того, напередодні новорічних свят Нова пошта Глобал знизила вартість доставки замовлень з інтернет-магазинів Іспанії та Італії на 25%. Цей акційний тариф діятиме до 31 січня 2023 року.


Як скористатися сервісом NP Shopping?




1. Зареєструйтесь у NP Shopping. В особистому кабінеті ви отримаєте адресу для шопінгу, яку використовуватимете при покупках.


2. Обирайте інтернет-магазин, замовляйте товар онлайн, а в рядку доставки вказуйте отриману через NP Shopping адресу.


3. Після замовлення в особистому кабінеті NP Shopping реєструйте трекінг номер, отриманий в інтернет-магазині. А далі обирайте будь-яке відділення Нової пошти, поштомат або адресну доставку кур'єром.


Для замовлень товарів українцям вже доступні онлайн-магазини із 9 країн: США, Італія, Туреччина, Великобританія, Німеччина, Польща, Франція, Іспанія та Чехія.



Довідка про Нову пошту

Група Нова пошта надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема Нова пошта, Нова пошта Молдова, Новапей, Нова пошта Глобал та Nova Post.

Нова пошта - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту - до відділення, почтомату, за адресою - і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Мережа компанії налічує 9 000 відділень та 13 600 поштоматів по всій Україні, а кількість відправлень за 9 місяців 2022 року перевищила 189 млн. Фінтех-компанія НоваПей дбає про грошові розрахунки у Новій пошті в онлайні та офлайні, доставляє грошові перекази по Україні та з-за кордону, приймає комунальні та інші платежі, забезпечує інтернет-еквайринг для бізнесу. НоваПей є лідером внутрішніх грошових переказів та за 9 місяців 2022 року провела 225,9 млн транзакцій.

Нова пошта Глобал розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном. Компанія виконує регулярні авіарейси до США, Європи, Китаю та за 9 місяців 2022 року доставила 3,2 млн міжнародних відправлень.

Група компаній Нова пошта входить до ТОП-20 найбільших платників податків та працює з дотриманням всіх норм українського законодавства. За 9 місяців 2022 року Група перерахувала до бюджету України 4,7 млрд грн податків і зборів.












Немає коментарів:

Дописати коментар