понеділок, 3 жовтня 2022 р.

Контр-заходи проти агентів руського миру мають тривати




СБУ затримала російського агента, який приховано фотографував оборонців Одеси. Зловмисник розвідував місця дислокації та переміщення підрозділів ЗСУ на території Одеси. Крім того, загарбники намагались отримати від свого поплічника координати місць базування особового складу, військової техніки та озброєнь ЗСУ для проведення ракетних ударів.
Такі повідомлення надходять майже щодня. Тільки на минулому тижні були припинено діяльність декількох телеграм каналів, яки поширювали проросійські наративи. Адміністрували їх в тому числі неповнолітні, так ще інваліди. Загарбникам все єдино кого використовувати у своїх намаганнях піддати терору українські міста.

25 вересня з самого ранку Одесу атакують російсько-іранські безпілотники. В одному з пабліків під назвою «Одесса за росію» з’являються відео з коментарем, що типу круто, що бомблять Одесу та гинуть «хохли», це якщо у двох словах.
Пильний підписник повідомив, що він здогадується звідки знято відео, та орієнтоване місце. Через 1,5 години співробітники ДБР були у квартирі.Також він відпрацьовував вороже завдання щодо збору установчих даних на українських захисників та фотофіксації їх зовнішності.
За даними слідства, російським агентом виявився місцевий житель, якого спецслужби рф залучили до негласної співпраці після початку повномасштабного вторгнення.
Для успішного запобігання прицільним обстрілам міст та об'єктів інфраструктури громадяни мають допомагати контррозвідникам. Як бачите, сумнівну особу чи інформацію - не залишайтесь байдужими: повідомляйте в поліцію.
В Інгульский.


Немає коментарів: