субота, 24 вересня 2022 р.

Фортеця Миколаїв встояла, а у Херсоні відбувається злочин референдуму


Як відомо з правдивої історії краю, після авантюри на березі Дніпра з розбудовою за 40 миль від моря судноверфей в новоствореному місті Херсон, фаворит цариці - князь Григорій Потьомкін заснував Миколаїв через 11 років.

Більш глибоке русло Південного Буга не треба було розчищати від мула кожного року, тому кораблі побудовані в Миколаєві вільно виходили в море.

У 19-му сторіччі під час Східної війни, яку радянські пропаганд-історики назвали Кримською, Миколаїв облаштували як неприступну з моря фортецю. Інженеру - генералу Тотлебену ця робота належить. 

Після навали орди зі сходу і окупованного Криму в лютому 2022 вже український генерал Д.Марченко організував оборону Миколаєва. 7 місяців ворог б'ється і не може його взяти.

А тим часом, Херсон за допомогою зради й бігства багатьох посадових осіб майже з 2-го дня навали окуповано. Тепер для легітимізації своєї окупації тут вирішили проводити псевдореферендум. Про це в деталях розповідає наш партнерський ресурс Кавун.сіті

Знайомтесь, поширюйте правду як під дулами автоматів херсонців примушують голосувати!

Ніхто у світі не визнає цей акт за демократичну процедуру волевиявлення. На росі все перекручено, не тільки історія, але й сьогодення!

С.Лиманов.



Немає коментарів: