пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

Одеська міськрада "оминула" питання зносу пам'ятнику цариці



 Друга з початку війни сесія Одеської міськради "елегантно" оминула питання перенесення до музею пам'ятнику російській самодержиці Катерині-2-й з фаворитами. Міський голова і посіпаки числом 20 взагалі не брали участі в голосуванні з цього питання. Ні "за", ні - "проти", а типу не виразили бажання. 18 -ти голосуючим не вистачило голосів. 

Про що свідчить цей факт?

Міський акти депутатів та чиновників попри гарячу фазу війни з "російським світом" залишаються латентними прихильниками імперських символів. Про які принципи цих людей можна говорити, коли вони як справжні манкурти голосують за міфи?! Точніше - маркери колоніальних міфів.

Після цього НЕ голосування Г.Труханову і його загону "Довіряй..." не дуже хочеться довіряти. Рабська покора в тилу, коли на фронті - героїзм створюють дисонанс, який має прибрати з політики в Україні манкуртів, людей без пам'яті, рабських вірних вчорашньому хазяїну. Війна конче потребує злагодження дій, а не вчорашньої "багатовекторності", особливо після прильоту ракет та дронів по місту. Перебіг сесії і кількість "завалених" голосувань по майновим та земельним питанням тільки підсилює відчуття, що цю каденцію депутатів треба відправляти "на відпочинок". Толку й роботи НА містян не буде!

С.Лиманов.



Немає коментарів: