вівторок, 27 вересня 2022 р.

Барахолки міст півдня як індикатор


В містах, на які весь час мітять ракети та дрони-камікадзе життя не завмирає. Наші починаючи кореспонденти завітали у Миколаєві та Одесі в минулу неділю на "толкучку" біля Центрального ринку та Староконий і зробили фоторепортаж. Відгадайте те з якого міста світлини?!


Одні люди торгували на проїжджій частині, прямо з асфальту, постеливши під товар тонку клейонку; інші ж продавали речі зі столів та вішаків, що розміщуються на тротуарах та стінах прилеглих будинків.



Скажу одразу, що зйомку я проводив як "шпигун" (без привернення зайвої уваги), бо у прифронтовому Миколаєві “зайві рухи” можуть зрозуміти як стеження/коригування, тож деякі кадри отримані з відеозйомки, можуть мати неналежну якість. Але я не хвилювався, біля військових не знімав, тож контенту вийшло більше, ніж я очікував.


А ось тут вже починається найцікавіше. На блошинному ринку можна знайти будь-що і навіть пригоди на свою.. душу. Контингент, що перебуває у цій частині ринку щонайрізноманітніший, починаючи з людей маленького достатку, закінчуючи людьми сумнівної натури. Тому на цьому ринку треба бути обережним та пильним, щоб залишитися при своїх речах.

 

Асортимент барахолки дивує. Тут можна придбати книги, одежу, іграшки, диски, монети та навіть приладдя воєнного та інтимного характеру. Для кожного покупця знайдеться свій товар, головне шукати.

 

Мене дуже вразив похід в дане місце і вразив настільки, що почала боліти голова від тієї кількості голосного натовпу.


А.Янчік та А.Барладян 
- студенти "Одеської політехніки", фото авторів.



Немає коментарів: