Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи.
З метою збереження та популяризація нематеріальної культурної спадщини області, впровадження нових сучасних форм гастрономічної культури, започатковує створення книги кулінарних рецептів Миколаївщини воєнного часу.
З 17 по 30 вересня 2022 року – дистанційно.
Підсумки проведення огляду будуть висвітлені на сайті МОЦНТта КОР до 05 жовтня 2022 року.
Хто може взяти участь?
Творчі колективи громад, об’єднання, окремі носії – зберігачі знань про елемент гастрономічної культури.
Умови участі
Учасники огляду надають рецепти й технологію приготування страв в умовах воєнного часу з продуктів, які отримано як гуманітарну допомогу та з овочів власного городу. Представляються страви, що готувалися на вогнищі, без світла і газу, в печі на дровах або в кабиці. А також нові рецепти, привезені з регіонів тимчасової еміграції. Усі рецепти підкріплюється двома-трьома фото (моменти приготування та готова страва).
Критерії
Оригінальність рецепта; використання елементів народної кухні, наближених до регіональної традиції; творчий підхід.
Реєстрація
До заявки додаються фото готової страви та процесу її приготування, які окремо надсилаються на електронну пошту методистів МОЦНТ та КОР.
Контакти
+38 095 344 56 18 — Наталія Феник, методист МОЦНТ та КОР (natafen@ukr.net)
+38 063 137 90 86 — Cвітлана Бабуріна, провідний методист МОЦНТ та КОР (kupava56@ukr.net)
Немає коментарів:
Дописати коментар