понеділок, 19 вересня 2022 р.

Як можна допомогти економіці України?



У коментарях п
Ось кілька дієвих порад, які допоможуть нам швидше відновити українську економіку:

По-перше, варто почати з раціоналізації ресурсів. Вона допоможе пережити війну, а після перемоги прискорить відбудову, а потім і розвиток нашої держави.

Також потрібно приймати участь у громадському контролі за діяльністю інституцій. Не армії, а саме місцевих органів і центральних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

Важливим пунктом є допомога армії. Здавайте кров - кров необхідна тяжкопораненим та для проведення операцій, особливо плазма рідких груп крові. Долучайтесь до волонтерских громадських ініціатив, таких яких як допомога похилим людям, допомога дітям, інформаційна допомога новоприбулим біженцям.

Встановлюйте українські сервіси та додатки для підтримки наших розробників. Орієнтуйтесь на україномовне чи англомовне джерело, для того щоб менше генерувати трафіку для ру сегменту інтернету.

Дуже важливо аби національні економічні цикли продовжили своє життя. Чудовим прикладом є економічне диво Японії, одним з чинників якого була патріотичність японців,які принципово купляли японське, хоч воно було дорожче і гірше за якістю.

Будьте солідарними та підтримуйте один одного, адже саме наша єдність є запорукою перемоги та майбутнього процвітання нашої держави.


@OstanniyCapitalist

Немає коментарів:

Дописати коментар