середа, 24 серпня 2022 р.

Незалежність!



Свобода – це розкіш, котру не кожен може собі дозволити. Отто фон Бісмарк
Ці слова «Залізного канцлера», батька єдиної Німецької держави, є константою, яку українці абсолютно розуміють. Ми зараз платимо цю розкіш - бути суверенними на своїй землі. І ця ціна висока. Кожен день гинуть десятки й сотні кращих синів і дочок України!
Багато країн у світі не мають цього дару – соборності, свободи вільно визначати долю країни. У Білорусі свою державність обміняли на дешеві вуглеводи й «стабільність», як на цвинтарі. Народи Росії, які втрачають все більше своєї унікальності й перетворюється на полукровок-росіян, які готові вбивати заради імперії. Горді чеченці, які кров’ю відстоювали свою волю 20 років тому, тепер стали псами на ланцюгу, аби робити брудну роботу. Китайці не тільки стали рабами партії, а й жорстоко знищують культуру інших народів – монголів, тибетців, маньчжурів. Усі ці приклади показують, наскільки важливою є свобода.
Відновлена у 1991 році незалежність стала великим досягненням для нас, але ніхто не виніс правильних уроків з історії в силу багатьох суб’єктивних і об’єктивних факторів. Імперія, яка втратила свої землі, не може змиритися. У 2014 році наш ворог знову відкрив своє справжнє лице й наніс удар у той момент, коли нація була ослаблена боротьбою і втратами на Майдані. Ворог вірив у нашу слабкість, надіявся, що після Криму весь південь і схід Вітчизни перейде під їх прямий контроль. Їхні ілюзії ми зупинили й почали бій за Донбас, який тривав 8 років, поки 24 лютого 2022 року ми не постали перед найбільшою загрозою нашої державності за весь час існування з 1991 року. І знову московити надіялися на свою перемогу й нашу слабкість.

Вони думали нас убити мечем, але пощербили його об стіни нашої столиці. Їх кинджали не залякали ні військових, ні мирних жителів. Навіть варбанди найманців вагнерівців не змогли зламати нашу волю до перемоги. Ми захистимо свою незалежність й свободу будь-якою ціною, бо без цього ми ніщо!

З днем незалежності, Україно!
@OstanniyCapitalist



Немає коментарів: